Året som gått – 2015

Ett år går så himla fort och när vi stannar upp och reflekterar över innehållet så inser vi att under ett år hinner otroligt många intryck och upplevelser glida förbi. Vad kommer du speciellt ihåg från året som gått? Vad var viktigt för just dig?

Många tankar och funderingar kommer över en när man funderar och reflekterar över året som gått. Men, du glöm inte bort att stanna upp och njut av just det du har genomfört och åstadkommit!

Det har varit ett intressant och lärorik år 2015. Många utvecklande uppdrag har C kunskap fått förmånen att genomföra tillsammans med sina uppdragsgivare. Ett fantastiskt bra samarbete har skett tillsammans med medarbetare och ledare i olika verksamheter. Stort tack till Er alla!

Våga säg ja till utveckling och förändring. Vanans makt är stor och är vi dessutom pressade i vår arbetssituation då ser vi inte det vi vill se. Nya idéer och tankar bromsas lätt upp.

C Kunskap tror på att 2016 kommer bli ett utvecklingsår – inom många områden. Vi tror på vikten av att skynda långsamt – Festina Lente

 

Carola och Anna-Lena på C Kunskap önskar Er alla en

God Jul och Ett Gott Slut på Året 2015 och

ett riktigt Gott Nytt År 2016