Välkommen 2019 till oss ! Vad vi har längtat och väntat på dig. När jag blickar tillbaka på 2018 så har året gett både glädje, värme och sorg. Det är tungt att blicka tillbaka när man mist en vän, så levnadsglad och mitt i livet. Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Det är sådana gånger som jag inser att familjen är de som betyder mest. Utan dem vore jag inget. Det är dem som ger mig kraft och styrka. Kom ihåg, att just du är värdefull och en viktig pusselbit i ditt eget och någon annans liv.

Kat-kit utbildning under våren 2019

Michael Ellermann kommer till oss i Gällivare och genomför en kat – kit utbildning, om vi får tillräckligt med anmälningar. Glöm inte att förhandsanmälan dig senast under vecka 3.

 C Kunskap Utbildningskonsult AB samordnar en två-dagarsutbildning i den nya Kat-Kit pärmen och appen i Gällivare  våren prel. mars- april 2019 

Psykolog Michael Ellermann är en av dem som har utvecklat Kat-Kit och den nya appen. Vi är därför speciellt glada över att han kommer till oss i Gällivare och leder utbildningsdagarna med både teori och praktiska övningar.

Vad är Kat-Kit?

Metoden KAT, kognitiv affektiv träning, går ut på att strukturera samtal mellan människor kring tankar, känslor och beteende genom att använda en uppsättning verktyg som går under det gemensamma namnet KAT-kittet.

Utbildningen riktar sig till alla som:

  • möter barn, ungdomar eller vuxna med autism, Aspergers syndrom eller andra neuropsykiatriskadiagnoser
  •  i arbetet samtalar kring tankar, känslor, upplevelser och beteende och vill hitta vägar att nå kommunikation
  • arbetar med barn, ungdomar och vuxna med annorlunda kognition och som behöver hjälp att förstå sig själv och andra för ökad självinsikt och social träning.
  • Kursen ger deltagarna en grundläggande praktisk, metodisk insikt i KAT-kittets verktyg, genomkursledarens undervisning, individuell träning och i dialog med övriga kursdeltagare.

INTRESSEANMÄLAN

Obs! Intresseanmälan  senast vecka 3 januari 2019
Pärmen Kat-kit  kan köpas till reducerat pris vid anmälan till kursen – återkommer med prisuppgifter!
Intresseanmälan är inte  bindande. 
Plats: Meddelas senare, lunch samt för -och eftermiddagskaffe ingår.
Tider: Programtider meddelas senare Dag:  mars- april 2019
Pris: 5500 kr exkl. moms
Anmälan skickas till:  carola@ckunskap.se  
Vid frågor kontakta: carola@ckunskap eller tfn: 070-618 53 26

I din intresseanmälan ange: namn, arbetsplats och din e-post. OBS! intresseanmälan är inte bindande.